FAQ - pogosta vprašanja

Izdelki

Prav zaradi želje, da bi naredili korak v smeri zaščite tako občutljivega sistema, kot je človeški ustroj, so nastali informirani diski za vitalnost in harmonijo fizičnega telesa. Dognanja moderne tehnologije smo izkoristili in skozi uporabo znanja kvantne fizike, ustvarili obesek – disk, ki uporabniku omogoča ohranjanje vitalnosti in pomaga pri zdravstvenih težavah. Narejeni so iz naravnih materialov, kateri so integrirani v silicij.

Ker ima tri nadvse pomembne lastnosti:

  • izredno velika sposobnost vezave. Nanj se vežejo voda, bakterije, virusi, strupi in plini. Zadostna količina silicija celicam omogoči boljšo preskrbljenost z vodo. Ti ima za posledico lažjo izmenjavo hranilnih snovi in boljši potek celične presnove.
  • silicij je gradbeni element kolagena in elastana. Koža in vezivna tkiva postanejo prožnejša. To je izrednega pomena pri nagnenju h krčnim žilam, zvinom in nategom tetiv ter celulitu. Elastan in kolagen sta tudi nadvse pomembna gradnika kosti. S starostjo se izgubljata iz kosti, kar ima za posledico osteoporozo in pogoste zlome.
  • silicij ima pomembno vlogo pri transportu kalcija. Dejstvo je, da človeško telo potrebuje silicij, ker je komunikacijski element. Učinek diska so preverili radiestezisti in naključno izbrani ljudje, ki so imeli različne zdravstvene težave.

 Z Vital diski se lahko tuširate in kopate tudi v morju.

Vital disk še vedno opravlja svojo funkcijo tudi, če pride do poškodbe. Disk lahko za nadaljno uporabo tudi zlepite v kolikor je to potrebno.

Vsem osebam, ki želijo izboljšati ravnovesje telesa.

Nošenje Vital diska je zaželjeno okrog vratu tako, da leži na območju timusa. Tudi drugje ga lahko nosite vendar na tej lokacije je delovanje najbolj učinkovito.

Vital disk se lahko čisti zgolj z vlažno krpo, nikakor pa ne z detergenti.

V kolikor vas nošenje Vital diska ne obremenjuje pri vašem spancu, lahko tudi spite z njim.

Vital disk lahko nosite tudi poleg drugih energetskih obeskov.

V takšnem primeru vam svetujemo, da se odločite za nakup enega Vital diska in sicer naš “leader” izdelek IMUNSKI SISTEM in se nekoliko kasneje odločite za ostale nakupe.

Vaš Vital disk lahko brez težav nosite na svoji ogrlici. Potrebno bo izvesti zgolj nekoliko domišljije, da bo vaš Vital disk pristal na vaši ljubljeni ogrlici.

Vital disk izdelek je edinstven in ima dobo delovanja nekje od 5 do 7 let, odvisno od vsakega posameznika.

Naročila

Vse izdelke Vital disk lahko najdete na spletne strani www.vital-disk.com in jih tam tudi naročite.

Dostava v tujino je možna, vendar z dodatnim plačilom poštnine. Plačilo carine je na strani naročnika.

Vaše izdelke lahko pričakujete v roku 3 delovnih dni od prejetja vašega plačila.
To velja od takrat, ko so vaša sredstva vidna na našem računu.

Brezplačna dostava velja za naročila, ki presegajo 99 EUR. Za naročila pod 99 EUR, se uporablja standardna pristojbina za dostavo v višini 3,50 EUR.

Dodatno se zaračuna provizija v znesku 0,99€ v primeru plačila ob povzetju.

Plačilo z gotovino po povzetju vključuje dodatno storitev, ki jo opravi kurirska družba.

Stroški dostave za naročila izdelkov, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji so pred zaključkom naročila prikazani v vaši košarici.

Plačila

Načini plačila, s katerimi lahko plačate naročilo, so: 

  • Plačilo po povzetju,
  • z gotovino ali s kartico (v EUR, v celoti, ob dostavi paketa kurirskega agenta z doplačilom dodatne provizije 0.99 EUR);
  • plačilo preko spleta s kartico Visa ali MasterCard.
  • plačilo preko banke s plačilnim nalogom, v roku 48 ur (2 delovna dneva) po oddaji naročil, preko storitve internetnega bančništva ali preko plačilnega naloga,
  • v kolikor izberete to plačilno sredstvo, pošljite dokazilo o plačilu preko e-pošte na info@vital-disk.com.

Po prejetem plačilu boste na vaš elektronski  naslov prejeli račun za naročen izdelek.

Plačilo v obrokih ni na voljo.

Seveda. Pred zaključkom naročila označite, da želite račun na podjetje. Če ste to pozabili označiti, nam lahko pišete na info@vital-disk.com in pomagali vam bomo urediti račun s podatki podjetja. 

Vračila

Če ste prejeli nepravilni izdelek, nas o tem obvestite po e-pošti na info@vital-disk.com in navedete številko naročila, prejeti ali manjkajoči izdelek. Lahko nam pošljete nekaj fotografij izdelka. Po nekaj dodatnih pregledih vas bomo z rešitvijo kontaktirali v največ 3–5 delovnih dneh.

Da. Vračilo je brezplačno. AVR, Tomaž Rozina s.p. lahko v skladu s svojo politiko vračila ponudi kritje stroškov dostave za vrnjene izdelke (ne glede na razlog, z izjemo zlorabe).

Vrednost vrnjenih izdelkov bo v največ 14 dneh nakazana na navedeni bančni račun.

Izdelek lahko brezplačno vrnete v roku največ 14 dni.

Vsak izdelek lahko brezplačno vrnete v največ 14 dneh od datuma dostave paketa.
sl_SISlovenian