VITAL DISK – Divine light

Kategorija:

204,00 

Vital disk DIVINE LIGHT je vaš zaveznik med meditacijo, ki vam pomaga doseči in ohranjati “božansko” stanje zavesti ter podpirati vaše raziskovanje notranjega sveta, vključno z “višjimi dimenzijami”. V sebi nosi informacijo čiste Luči ter vam pomaga, da ostanete povezani s svojim centrom in energijo. Ustvarja izjemno svetlobo v prostoru, pri ljudeh in dogodkih, močno pa vas podpira tudi pri oblikovanju vaše resničnosti.

Disk deluje zgolj v najvišje dobro vseh vpletenih in ga lahko varno uporabljate tudi v vodi, kot je pitna voda, voda za kuhanje ali pranje sadja in zelenjave.

Ker nosi izjemno močno informacijo, priporočamo postopno uporabo diska. Deluje popolnoma individualno, vsakemu posamezniku prinaša točno tisto, kar potrebuje za svojo osebno rast.

Paket vsebuje:

 • darilno škatlo
 • disk na vrvici
 • vrečko za zhranjevanje diska
 • navodila za uporabo

Priporočljivo je, da prvi dan uporabljate disk od 10 do 60 minut, nato pa postopoma povečujete čas uporabe vsak naslednji dan. V začetku se lahko pojavijo nekateri neželeni učinki, kot so glavobol ali bolečine po telesu, vendar ti običajno hitro izzvenijo. To so znaki čiščenja telesa in duše ter so odvisni od čistoče posameznika.

Prednosti uporabe diska vključujejo:

 • lažjo povezavo s samim seboj,
 • boljšo uravnoteženost in energijo,
 • občutek notranje uravnoteženosti in varnosti,
 • več energije,
 • boljši spanec in regeneracijo,
 • harmonično delovanje celic,
 • transformacijo osebnih vzorcev,
 • zmanjšanje tesnobe in napetosti ter
 • bolj odločno sprejemanje odločitev.

Brezplačna dostava velja za naročila, ki presegajo 99 EUR.

Za naročila pod 99 EUR, se uporablja standardna pristojbina za dostavo v višini 3,90 EUR. Dodatno se zaračuna provizija v znesku 0,99€ v primeru plačila ob povzetju.

Plačilo z gotovino po povzetju vključuje dodatno storitev, ki jo opravi kurirska družba.

Stroški dostave za naročila izdelkov, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji so pred zaključkom naročila prikazani v vaši košarici.

VITAL DISK je okrogla ploščica, premera 26 mm z vgraviranim potiskom, ki je nameščena na vrvico, da jo lahko nosite kot verižico. Najbolj učinkuje, če ga nosite tako, da leži na območju timusa (žleza na prsih). Ob nošenju VITAL DISKA priporočamo, da pijete zadostne količine nesladkanih tekočin, se zdravo prehranjujete in vključite gibanje v svoj vsakdan v skladu s smernicami WHO in priporočili osebnega zdravnika.

Svetujemo, da med umivanjem oziroma prhanjem disk odstranite. Če ugotovite, da imate v času spanja preveč energije zaradi nadetega VITAL DISKA, ga takrat odstranite.

ČIŠČENJE DISKA

Disk očistite z vlažno krpico. Nikakor pa z vročo in ne z detergenti.

OPOZORILA

Možnost zadušitve, ni primerno za uživanje, hranite nedosegljivo otrokom.

UPORABA VITAL DISKA

Ni namenjena za zdravljenje in preprečevanje duševnih motenj. Ni nadomestilo za predpisano zdravljenje s strani osebnega zdravnika ali zdravnika, pristojnega za zdravljenje bolezni ali stanja posameznika. V primeru bolečin ali drugih zdravstvenih težav se o lajšanju oz. zdravljenju le-teh posvetujte s pristojnim zdravnikom.

Navodila za vzdrževanje:
1. Izogibajte se nošenju pod tušem
2. Izogibajte se udarcem
3. Izogibajte se nošenju ob močnemu potenju
4. Ogrlico čistite z mehko in suho krpo
5. Izogibajte se nošenju med spanjem

Pazite na kemične snovi in čistila:
Veliko čistil in kozmetičnih sredstev vsebuje snovi, ki niso primerne za nakit. Lahko pospešijo oksidiranje ali kovino popolnoma uničijo. Pazite tudi na parfume, kreme, spreje ali mila.
Nakit odložite tudi, če kaj umivate. Čistila vsebujejo fine delce. Navedeni delci lahko nakit opraskajo.

Shranjevanje ogrlice:
Pri shranjevanju imate dve možnosti. Prva je klasika v obliki škatle za nakit.
Druga možnost so žametni žepki. Lahko jih dobite ob nakupu Vital diska. Če nakit hranite v škatli za nakit, shranjujte ga tako, da se medsebojno ne dotika. Če ga hranitev v žepkih, vsak kos nakita mora imeti svojega.

Previdnostni ukrepi:
1. Prosimo, da ogrlice ne nosite pri umivanju obraza, pršenju parfumov ali uporabi izdelkov za nego kože.
2. Pogost stik z gospodinjskimi čistilnimi sredstvi bo prav tako povzročil poškodbe galvanizirane plasti in dragih kamnov.
3. Ne nosite ogrlice ob tuširanju,  plavanju ali ob ukvarjanju z drugimi športi.
4. Izogibajte se trenju med obeskom in ogrlico in ne nosite več ogrlic hkrati na istem vratu.
5. Nakita ne imejte preblizu visokotemperaturnih virov toplote, rentgenskih žarkov ali drugih virov sevanja.

Morda vas zanima še...

sl_SISlovenian