VITAL DISK - Moški hormoni

  • Vital disk - male hormones - F
  • Vital disk - male hormones - 1
  • Vital disk - male hormones - 2
Koda 3830079240048 Kategorija:

101 na zalogi

Uravnavanje moških hormonov

Prvi znaki pomanjkanja testosterona se lahko pri moškem pojavijo že po štiridesetem letu: težave z erekcijo, depresivno razpoloženje …

Kdaj vam priporočamo uporabo VITAL DISK – MOŠKI HORMON:

Če opažate, da imate vse pogosteje težave z erekcijo, upadom želje po spolnosti, da se kljub zdravem življenjskem slogu pojavlja »šlavf« v predelu, trebuha ipd.

Paket vsebuje:

  • darilno škatlo
  • disk na vrvici
  • navodila za uporabo

Poročanje prostovoljnih uporabnikov o spremembah:

  1. Povečanje libida in vzdržljivosti.
  2. Občutek bolj čvrstega telesa, vitalnosti.
  3. Povečanje samozavesti.
  4. Lažje spopadanje s stresorji iz okolja.

Brezplačna dostava velja za naročila, ki presegajo 99 EUR.

Za naročila pod 99 EUR, se uporablja standardna pristojbina za dostavo v višini 3,90 EUR. Dodatno se zaračuna provizija v znesku 0,99€ v primeru plačila ob povzetju.

Plačilo z gotovino po povzetju vključuje dodatno storitev, ki jo opravi kurirska družba.

Stroški dostave za naročila izdelkov, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji so pred zaključkom naročila prikazani v vaši košarici.

VITAL DISK je okrogla ploščica, premera 26 mm z vgraviranim potiskom, ki je nameščena na vrvico, da jo lahko nosite kot verižico. Najbolj učinkuje, če ga nosite tako, da leži na območju timusa (žleza na prsih). Ob nošenju VITAL DISKA priporočamo, da pijete zadostne količine nesladkanih tekočin, se zdravo prehranjujete in vključite gibanje v svoj vsakdan v skladu s smernicami WHO in priporočili osebnega zdravnika.

Svetujemo, da med umivanjem oziroma prhanjem disk odstranite. Če ugotovite, da imate v času spanja preveč energije zaradi nadetega VITAL DISKA, ga takrat odstranite.

ČIŠČENJE DISKA

Disk očistite z vlažno krpico. Nikakor pa z vročo in ne z detergenti.

OPOZORILA

Možnost zadušitve, ni primerno za uživanje, hranite nedosegljivo otrokom.

UPORABA VITAL DISKA

Ni namenjena za zdravljenje in preprečevanje duševnih motenj. Ni nadomestilo za predpisano zdravljenje s strani osebnega zdravnika ali zdravnika, pristojnega za zdravljenje bolezni ali stanja posameznika. V primeru bolečin ali drugih zdravstvenih težav se o lajšanju oz. zdravljenju le-teh posvetujte s pristojnim zdravnikom.

Morda vas zanima še...

sl_SISlovenian