VITAL DISK - RELAX

 • Vital disk - relax - F
 • Vital disk - relax - 1
 • Vital disk - relax - 2
Koda 3830079240024 Kategorija:

88 na zalogi

Sproščanje

Uporablja se kot pomoč pri vplivu na zmanjševanje posledic stresa kot so na primer zmanjševanje kognitivnih sposobnosti, pozornosti in spomina. Stres vpliva na številne možganske funkcije, kot so na primer spomin, razpoloženje in tesnoba, spodbuja vnetja, ki posledično lahko negativno vplivajo na zdravje srca. Tako je stres povezan z več kroničnimi boleznimi možganov in srca.

Kdaj vam priporočamo uporabo VITAL DISK – RELAX:

Če ste na delovnem mestu pogosto izpostavljeni stresnim situacijam, ste pod psiho-fizičnim pritiskom oziroma ste psiho-fizično preobremenjeni in se zaradi tega ne morete zbrati.

Paket vsebuje:

 • darilno škatlo
 • disk na vrvici
 • navodila za uporabo

Poročanje prostovoljnih uporabnikov o spremembah:

 1. Zmanjšanje občutka stresa oziroma boljši odziv na stresorje.
 2. Večja zbranost.
 3. Zmanjšana tesnobnost, napetost.
 4. Bolj suvereno sprejemanje odločitev.
 5. Večja sproščenost in organiziranost.
 6. Več energije.

Brezplačna dostava velja za naročila, ki presegajo 99 EUR.

Za naročila pod 99 EUR, se uporablja standardna pristojbina za dostavo v višini 3,90 EUR. Dodatno se zaračuna provizija v znesku 0,99€ v primeru plačila ob povzetju.

Plačilo z gotovino po povzetju vključuje dodatno storitev, ki jo opravi kurirska družba.

Stroški dostave za naročila izdelkov, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji so pred zaključkom naročila prikazani v vaši košarici.

VITAL DISK je okrogla ploščica, premera 26 mm z vgraviranim potiskom, ki je nameščena na vrvico, da jo lahko nosite kot verižico. Najbolj učinkuje, če ga nosite tako, da leži na območju timusa (žleza na prsih). Ob nošenju VITAL DISKA priporočamo, da pijete zadostne količine nesladkanih tekočin, se zdravo prehranjujete in vključite gibanje v svoj vsakdan v skladu s smernicami WHO in priporočili osebnega zdravnika.

Svetujemo, da med umivanjem oziroma prhanjem disk odstranite. Če ugotovite, da imate v času spanja preveč energije zaradi nadetega VITAL DISKA, ga takrat odstranite.

ČIŠČENJE DISKA

Disk očistite z vlažno krpico. Nikakor pa z vročo in ne z detergenti.

OPOZORILA

Možnost zadušitve, ni primerno za uživanje, hranite nedosegljivo otrokom.

UPORABA VITAL DISKA

Ni namenjena za zdravljenje in preprečevanje duševnih motenj. Ni nadomestilo za predpisano zdravljenje s strani osebnega zdravnika ali zdravnika, pristojnega za zdravljenje bolezni ali stanja posameznika. V primeru bolečin ali drugih zdravstvenih težav se o lajšanju oz. zdravljenju le-teh posvetujte s pristojnim zdravnikom.

Morda vas zanima še...

sl_SISlovenian