VITAL DISK - STOP Staranju

  • Vital disk - staranje stop - F
Koda 3830079240093 Kategorija:

130 na zalogi

Regeneracija celic

Kdaj vam priporočamo uporabo VITAL DISK – STOP STARANJU:

V primeru znakov staranja kot so na primer nastanek starostnih gub, starostnih sprememb kože na rokah in »čutenje« kolen, hrbtenice itd.

Paket vsebuje:

  • darilno škatlo
  • disk na vrvici
  • navodila za uporabo

Poročanje prostovoljnih uporabnikov o spremembah:

  1. Koža obraza je videti bolj sveža.
  2. Občutek, da se je upočasnilo slabšanje vida.
  3. Bolj čvrsta koža telesa.
  4. Občutek večje samozavesti.
  5. Občutek vitalnosti.

Brezplačna dostava velja za naročila, ki presegajo 99 EUR.

Za naročila pod 99 EUR, se uporablja standardna pristojbina za dostavo v višini 3,90 EUR. Dodatno se zaračuna provizija v znesku 0,99€ v primeru plačila ob povzetju.

Plačilo z gotovino po povzetju vključuje dodatno storitev, ki jo opravi kurirska družba.

Stroški dostave za naročila izdelkov, ki jih prodajajo in dostavljajo naši partnerji so pred zaključkom naročila prikazani v vaši košarici.

VITAL DISK je okrogla ploščica, premera 26 mm z vgraviranim potiskom, ki je nameščena na vrvico, da jo lahko nosite kot verižico. Najbolj učinkuje, če ga nosite tako, da leži na območju timusa (žleza na prsih). Ob nošenju VITAL DISKA priporočamo, da pijete zadostne količine nesladkanih tekočin, se zdravo prehranjujete in vključite gibanje v svoj vsakdan v skladu s smernicami WHO in priporočili osebnega zdravnika.

Svetujemo, da med umivanjem oziroma prhanjem disk odstranite. Če ugotovite, da imate v času spanja preveč energije zaradi nadetega VITAL DISKA, ga takrat odstranite.

ČIŠČENJE DISKA

Disk očistite z vlažno krpico. Nikakor pa z vročo in ne z detergenti.

OPOZORILA

Možnost zadušitve, ni primerno za uživanje, hranite nedosegljivo otrokom.

UPORABA VITAL DISKA

Ni namenjena za zdravljenje in preprečevanje duševnih motenj. Ni nadomestilo za predpisano zdravljenje s strani osebnega zdravnika ali zdravnika, pristojnega za zdravljenje bolezni ali stanja posameznika. V primeru bolečin ali drugih zdravstvenih težav se o lajšanju oz. zdravljenju le-teh posvetujte s pristojnim zdravnikom.

Morda vas zanima še...

sl_SISlovenian