Zgodba VITAL DISK

Vse se je začelo z globoko, srčno, iskreno in čisto željo: pomagati, spreminjati na bolje. Želja je rodila vizijo. Vizija je potaknila na akcijo. 

Tako so v življenje pričeli prihajati »pravi« ljudje, ideje, znanja, metode. Rezultat več kot sedem let dolgega potovanja je VITAL DISK. 

VITAL DISK je zrastel na dognanjih kvantne fizike in znanstvenih resnic, po katerih ima vsak organizem svoje elektromagnetno polje. Vsako jedro atoma niha s sebi lastno frekvenco. Znanstveniki z področja fizike in medicine so že »ujeli« frekvenco zdravih celic, virusov, bakterij, parazitov…

Polje posameznika je sposobno reagirati (in odreagirati) na zunanje vplive, oz. neka druga elektromagnetna polja, ki nanj lahko vplivajo nevtralno, blagodejno ali celo spodbudijo »frekvenčno nevihto« in s tem disfunkcijo primarnega polja. 

Če je organizem posameznika v popolnem ravnovesju, ima ta močno sposobnost, da disharmonična valovanja nižje intenzitete prestreže in »zaduši«. Zaradi slabih prehranjevalnih navad, onesnažene vode, pesticidov v živilih, pomanjkanja spanja, gibanja, izpostavljenosti elektromagnetnem smogu, vsakdanjem stresu (ki ga vse težje obvladuje), pripeljejo posameznika v stanje, ko organizem (če nanj gledamo kot na generator njemu lastnega elektromagnetnega polja) opeša. 

Na začetku se tega ne zaveda, občuti le utrujenost, ki se sčasoma lahko stopnjuje. Včasih so potrebna leta, da se sprememba, ki se je pričela kot disharmonija v elektromagnetnem polju, pokaže tudi na fizičnem telesu (kot npr. degeneracija na organu).

Znanost je toliko napredovala, da danes znamo ustvariti generatorje blagodejnih sevanj, vendar je za veliko večino teh potrebno znanje ravnanja z generatorjem in stalni vir napajanja, zaradi česa je trajanje izpostavljenosti blagodejnemu valovanju kratkotrajno, hkrati je cena teh naprav visoka. 

VITAL DISK preprosto nadenete okrog vratu. Je kompakten, preprost, všečen in cenovno dostopen. Po letih testiranj smo našli idealno zmes materialov, ki je sposobna shraniti in celo več let ohranjati frekvenčni zapis, vtisnjen z najnaprednejšo tehnologijo. Vsak VITAL DISK pomaga uravnavati določen segment (odvisno od tega, kako je »programiran«).

 

Zakaj silicij?

Silicij je drugi najbolj prisoten element v Zemljini skorji, takoj za kisikom. Predstavlja ¼ zemljine teže. Če se torej opiramo na trditev – »tako zgoraj kot spodaj«, potem to pomeni, da je silicij najpomembnejši element tudi v telesu – takoj za kisikom in natrijem. Za življenje potrebujemo kisik – dih je osnova, natrij vpliva na »kemizem« v telesu, za vezavo je potreben silicij. Ključen je pri tem, da se beljakovine, ko se razgradijo na manjše delce – na aminokisline »vdelajo« v naše telo. Brez silicija ta vezava ni mogoča in zato se zgodi, da smo z leti videti vedno starejši – ker se telo ne zmore več obnavljati – tudi zaradi pomanjkanja silicija. Človeški organizem po 20-em letu starosti ne zmore več tvoriti silicija, zato ga moramo nenehno dobivati s hrano ali ga dodajati. Zato je tudi ključna sestavina »matrične osnove« diska, na katerega »naložimo« izbrane informacije.

sl_SISlovenian